29/05/2009 15:04

The last news of website

English - > Hello everybody! Primarily I hasten to tell you that photogallery "Afghanistan 2007 Spring" has been added to my website. Enjoy it!

Not only this one new photogallery you can find here but also "Cyprus 2007 Spring", "Kosovo - FYR Macedonia 2007 Spring", "Switzerland 2004 Summer" or some other new are available at the moment.

As always a new blog are available as well.

Now you can use "Share" button. As you know, it was "Bookmark" button before. I added one more for your convenience. The both buttons you can find at the bottom of the site.

Thank you for your visits and stay with me.

Sincerely yours - Andrius

Paskutinės tinklalapio naujienos

Lietuviškai -> Sveiki visi! Visų pirma noriu jums pranešti, kad, kaip ir buvo žadėta anksčiau, į šį savo puslapį jau įkėliau vienos įspūdingiausios savo gyvenimo kelionės į Afganistaną nuotraukas.

Greta šios nuotraukų galerijos, jūs galite rasti naujai įkeltas galerijas apie keliones į Kiprą 2007 m. pavasarį, Kosovą ir Makedoniją tais pačiais metais, Šveicariją 2004 m. vasarą ir dar keletą kitų galerijų.

Kaip visada, rasite ir naują įrašą blog'e.

Jūsų patogumui į puslapį įdėjau naują mygtuką "Share". Kaip žinote, anksčiau šiame puslapyje jau buvo integruotas "Bookmark" mygtukas. Drąsiai išbandykite juos. Abu mygtukus rasite puslapio apačioje.

Dėkoju už jūsų apsilankymus ir kviečiu nepamiršti manęs. O aš tikrai pasistengsiu nepamiršti jūsų.

Nuoširdžiai - Andrius

—————

Back